Veilig betalen met: Paypal iDEAL AfterPay Gratis verzenden vanaf €29.95 binnen NL
  • veilig online betalen
  • alles uit voorraad
  • grote collectie
  • altijd laatste collectie

Verzenden en retourneren

Verzenden en Retourneren

Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst wordt deze naar het door u aangegeven adres verzonden. Mocht het afleveradres afwijken van het factuuradres dan houden wij hier rekening mee.

Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden, wanneer de producten op voorraad zijn. Producten die in het weekend (vrijdag na 14:00 uur, zaterdag en zondag) besteld worden, worden op maandag verzonden.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

Wij geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL. Per mail ontvangt u een bevestiging wanneer uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind u ook een Track & Trace code van PostNL, zodat u zelf kunt kijken wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Tevens kunt u altijd achterhalen waar uw pakket zich bevindt. Het kan gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat PostNL het pakket komt brengen. Zij zullen het bij uw buren proberen te bezorgen of de volgende dag nogmaals bij u thuis.

Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen. Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen.


Retourneren

De bestelde producten zijn niet naar wens of de maat is niet goed. Wat nu? Producten kunnen altijd retour gestuurd worden naar Jochie en Meiske. Wij verzoeken u een retouraanvraag te doen via onze site. Wij zullen hierop reageren met de gegevens voor het retour sturen van het product.

Retouraanmeldingen worden tot 14 dagen na bestelling geaccepteerd. De producten dienen binnen 30 dagen in ons bezit te zijn.

Wanneer de producten in de originele staat (in goede staat), met aangehecht prijskaartje, ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag (berekend op basis van de retourzendingen) gecrediteerd worden door Jochie en Meiske. Retourkosten hierbij zijn voor rekening van de klant.
Producten die gekocht zijn met 50% korting of meer, mogen enkel geruild worden, wij kunnen hierop geen geld terug geven.