Veilig betalen met: Paypal iDEAL AfterPay Gratis verzenden vanaf €49.95 binnen NL
  • veilig online betalen
  • alles uit voorraad
  • grote collectie
  • altijd laatste collectie

Verzenden en retourneren

Verzenden en Retourneren


Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst wordt deze naar het door u aangegeven adres verzonden. Mocht het afleveradres afwijken van het factuuradres dan houden wij hier rekening mee.
Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden, wanneer de producten op voorraad zijn. Producten die in het weekend (vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag) besteld worden, worden op maandag verzonden.


Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

Wij geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL. Per mail ontvangt u een bevestiging wanneer uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind u ook een Track & Trace code van PostNL, zodat u zelf kunt kijken wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Tevens kunt u altijd achterhalen waar uw pakket zich bevindt.RetournerenDe bestelde producten zijn niet naar wens of de maat is niet goed. Wat nu? Producten kunnen altijd* retour gestuurd worden naar Jochie en Meiske. Wij verzoeken u een retouraanvraag te doen via onze website. U zult hierna een e-mail ontvangen met hierin de gegevens voor het retour sturen van het product.
Retouraanmeldingen worden tot 14 dagen na bestelling geaccepteerd. De producten dienen binnen 7 dagen in ons bezit te zijn.
Wanneer de producten in de originele staat, met aangehecht prijskaartje en zonder vlekken/haren ontvangen worden zullen wij uw aankoopbedrag binnen 30 dagen crediteren.. Retourkosten hierbij zijn voor rekening van de klant.

*producten vanaf 50% korting nemen wij niet retour!


-indien de consument een retouraanvraag doet en het totaalbedrag daarmee onder de €49,95 komt. Vervalt het recht op gratis verzending en zal er €4,95 met het te crediteren bedrag verrekend worden.