Veilig betalen met: Paypal iDEAL AfterPay Gratis verzenden vanaf €49.95 binnen NL
  • veilig online betalen
  • alles uit voorraad
  • grote collectie
  • altijd laatste collectie

Over ons

Mijn naam is Jessica, 43 jaar oud en moeder van drie kinderen.

Met de geboorte van mijn kinderen is ook de liefde voor kinderkleding ontstaan. Dagenlang was ik het internet aan het afstruinen op zoek naar de leukste baby- en kinderkleding. Zodra nieuwe collecties uit kwamen wilde ik het meteen in huis hebben. Stiekem droomde ik er altijd al van om hiermee iets voor mijzelf te gaan doen. In het begin bleef het bij fantaseren, maar toen er ineens een mooie kans voor mij lag om een webshop over te nemen kon ik niets anders dan hiervoor te gaan! ik heb de webshop overgenomen van de vorige eigenaresse. Veel merken die bij ons passen maar ook een aantal merken die ik liever anders zou zien. We staan altijd open voor nieuwe ideeën dus wie weet zullen de collecties zo nu en dan nog wel eens wisselen.


De belangrijkste punten van mijn webshop vind ik; persoonlijk contact, goede service, aandacht voor de producten, goeie content op social media. Zo maak ik graag foto's van mijn kinderen in de nieuwste collecties.


Wij wensen jullie heel veel plezier met het shoppen in onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties, foto, win-acties e.d. Volg ons dan op Facebook en Instagram.


Groetjes,

Jessica