Veilig betalen met: Paypal iDEAL AfterPay Gratis verzenden vanaf €49.95 binnen NL
  • veilig online betalen
  • alles uit voorraad
  • grote collectie
  • altijd laatste collectie

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Het belangrijkste uitgangspunt van Jochie en Meiske is dat iedereen op een veilige manier kan betalen op internet. Daarom is er gekozen voor betalingsmogelijkheden die actueel en vertrouwd zijn.

De gegevens die je door geeft om de feitelijke betaling te doen kunnen niet door Jochie en Meiske worden gelezen of achterhaalt.

Wij bieden drie verschillende betaalmogelijkheden aan:

  • IDEAL: Online betalen via ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank en SNS bank. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend. Het is belangrijk dat alle stappen van Ideal volledig afgerond worden. Volg daarom de duidelijke aanwijzingen op het scherm totdat u weer terug komt op onze website. De betalingsbevestiging wordt op het scherm getoond en gemaild naar het opgegeven e-mailadres.
  • PAYPAL: direct en online door middel van een betaling via PayPal (voor houden van een PayPal account). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.
  • Overschrijving: u kunt ervoor kiezen om de bestelling te plaatsen en de betaling achteraf te voldoen. In de bevestiging van uw bestelling vind u de betalings-gegevens. Wij reserveren de bestelling 2 werkdagen en daarna zullen wij de bestelling annuleren. De bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling bij ons bijgeschreven is.
  • ACHTERAF BETALEN: AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
    AfterPay voert voor Handelsonderneming 4Kidz (h.o.d.n. Jochie en Meiske)het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.